window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-35104220-1');

BIM - Din lokala snickare & hantverkare i Oskarshamn

Har du ett byggnadsprojekt du behöver hjälp med? Söker du efter en snickare eller hantverkare i Oskarshamn? Vi utför Nybyggnation renovering, ombyggnation & tillbyggnation i Oskarshamn Vi jobbar med privatpersoner, industri samt den offentliga sektorn. För att resultatet ska bli bra krävs ett minst lika bra förarbete. Detta förarbete startar alltid med ett kundbesök hos dig och anledningen är enkel; vi vill förstå. Att förstå just era behov är en minst lika viktig del som att på plats göra en relevant bedömning av projektets omfattning och rådande förutsättningar. Detta är oerhört svårt att göra på något annat sätt än genom platsbesök, om man vill vara säker på att lämna en rättvis offert. En offert så nära verkligheten som möjligt vinner båda parter på. Vi vill träffas. Vill du? Rot-avdrag Anlitar du oss så är chanserna goda att du har rätt att göra rot-avdrag på arbetskostnaden. Grundprincipen är att 30% av arbetskostnaden, upp till 50 000 kr per person och år, får man dra bort för arbete utfört i sin bostad.

Läs mer
Läs mer
Söker du en snickare i Oskarshamn är vår kompetens din trygghet

Söker du en snickare i Oskarshamn är vår kompetens din trygghet

Ett gott praktiskt kunnande och erfarenhet lägger grunden för ett väl utfört arbete. Läs mer om våra behörigheter som byggnadsentreprenör.

Läs mer
Våra verksamhetsområden

Våra verksamhetsområden

Vi jobbar mycket med renoveringar, ombyggnationer, till och nybyggnationen Har du ett hus eller lägenhet som du vill renovera så är vi din snickare i Oskarshamn. Vi arbetar såväl mot industri och den offentliga sektorn.

Läs mer

Referenser

Visa fler