window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-35104220-1');

Ombyggnation och tillbyggnation i Kalmar

Under flertalet år har vi på Byggentreprenad i Mönsterås AB arbetat med ombyggnation och tillbyggnation med flertalet lokaler och fastigheter, i Kalmar, Mönsterås och Oskarshamn. Vi har tagit oss an både större och mindre projekt som innefattat ombyggnation och lokalanpassning. Dessutom har det både funnits enklare som mer komplexa projekt. Med andra ord har vi en bred erfarenhet inom området. Eftersom vi arbetar med både privatpersoner, industrier och offentliga sektorn så har vi kompetens och den erfarenhet som krävs för att kunna anpassa oss till olika situationer. Till exempel så kan det vid en ombyggnation fortfarande röra sig folk i lokalerna, då är faktorer som kommunikation och bra planering av största vikt för att lyckas med projektet.

Vi utför även arbete i Mönsterås och Oskarshamn

Om- och tillbyggnation utför vi även i Mönsterås och Oskarshamn, utöver Kalmar. Vi har dessutom flera referenser inom området som du kan ta en titt på. Är du ute efter ett pålitligt byggföretag som är noggranna och kompetenta då har du kommit helt rätt. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information gällande ombyggnation och tillbyggnation.