window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-35104220-1');

Murare i Kalmar, Mönsterås och Oskarshamn

Det finns flertalet murare i Kalmar och vi på Byggentreprenad i Mönsterås AB ser oss som erfarna murare som har byggt upp kompetens över lång tid för att kunna tillgodose våra kunders behov och önskemål, både vad gäller murning och håltagning. Som murare vet man att varje steg i processen av uppbyggandet av något är lika viktigt för att grunden ska bli stabil och för att fogningen ska hålla samman bygget. Avviker man från noggrannheten finns risken att projektet fallerar. Våra murare står för noggrannhet och kompetens.

Vi utför även håltagning

Förutom murning arbetar vi även med håltagning. Om du hittat ditt drömhus och tycker allt är perfekt förutom köket som är för litet men det blir svårt att göra större om man inte gör något åt den bärande väggen som är i vägen. Det är givetvis problematiskt att dra ner en bärande vägg och där kommer håltagning in i bilden. Man kan använda sig av håltagning och placera exempelvis kyl och frys i hålet för att frigöra yta och på så sätt göra köket större.