window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-35104220-1');

Plattsättare i Kalmar, Mönsterås och Oskarshamn

Nuförtiden är det många plattsättare som har för bråttom när det är dags att montera plattor och när projektet är färdigställt så märker man att man till exempel missbedömt en nivåskillnad som kräver att en del av arbetet måste göras om. Med rätt kompetens och erfarna plattsättare kan likartade misstag undvikas för att därmed projektet ska leda till en lägre totalkostnad. Vi på Byggentreprenad i Mönsterås AB har plattsättare som är erfarna, kompetenta och noggranna och vi utför arbeten i Kalmar, Mönsterås och Oskarshamn.

Kvalitativ plattsättning

Är du ute efter plattsättare med känsla som har yrkesstolthet? Är du intresserad av att spara både tid och pengar genom ett rätt plattsättning redan från början? Då har du kommit helt rätt, vi på Byggentreprenad i Mönsterås AB tar oss an de flesta plattsättningsarbetena och utför de med största noggrannhet, känsla och professionalism. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag gällande dina frågor kring plattsättning.