window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-35104220-1');

Kakel och klinkers i Kalmar

Kakel och klinkers är givetvis nära besläktat till murning. I till exempel kök, badrum men även andra våtutrymmen är kakel nästan standard. Dock behöver man inte begränsa sig till dessa utrymmen utan kakel och klinkers passar sig väldigt väl i utrymmen som exempelvis hall och på golv. Fördelen med kakel och klinkers är att de förlänger livslängden på utrymmet, mycket tack vare materialets slitstarka och hållbara yta. Dessutom är kakel och klinkers en värdehöjare för fastigheten. Våra medarbetare är behöriga för våtrumsarbeten och alla arbeten utförs av egna murare och plattsättare som har gedigen erfarenhet och kompetens. Dessutom så lägger vi stor vikt vid underarbeten, under tätskiktet, så att det blir gjort med kvalitet.

Vi finns även i Mönsterås och Oskarshamn

Förutom att vi erbjuder denna tjänst i Kalmar så gör vi det även i Mönsterås och Oskarshamn. Är du ute efter ett företag som utför ett kvalitativt arbete inom kakel och klinker så har du kommit helt rätt. Du är välkommen att kontakta oss för ytterligare information gällande dina tankar och behov så är vi säkra på att vi hittar en passande lösning.